Onthulling Historische Zitmuren in 't Hof:

ZATERDAG 22 JUNI OM 11.30 UUR AAN DE HOFLAAN
Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de onthulling van de twee historische zitmuren die de entree van 't Hof vormen bij de bloemenperk aan de Hoflaan. Deze feestelijke onthulling zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni van 11.30 tot 12.30 uur tijdens het weekend van het Loggerfestival.
De zitmuren zijn gemozaïekt met kleurrijke afbeeldingen van historische, archeologische, geschiedkundige en culturele gebeurtenissen van de stad Vlaardingen in de periode van 1600 tot 1850.
Wij willen samen met u stilstaan bij deze bijzondere en unieke samenwerking tussen de gemeente Vlaardingen, het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en stichting Metamorphose.
De aanleiding was het feit dat Vlaardingen in 2009 de titel 'Groenste stad van Nederland' won. In 2010 won Vlaardingen Europees goud in de internationale groencompetitie "Entente Florale Europe'.
Tvens vormde het terugplaatsen van de steen van de Ambachtsheer een aanleidng om in het vernieuwde stadspark te worden opgenomen in de zitmuren.
De theatrale onthulling wordt verzorgd door Vlag & Wimpel. De wethouders van cultuur en sociale zaken Jan Robberegt en Cees Oosterom zullen de ceremonie verrichten.
De zitmueren zijn mogelijk gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o..
EEN AFDRUK VAN ONS VLAARDINGS VERLEDEN IN MOZAïEK SAMENGEVAT...

Meer info: De website van Joop van Dongen

Techniek: OhReally.nl