Onthulling social sofa Mendelssohnplein:

Op zaterdag 26 oktober wordt om 17.00 uur een Social Sofa onthuld die door buurtbewoners is ontworpen en gemozaïekt. Al vanaf 2012 werd hier door buurtbewoners aan gewerkt om in samenwerking met kunstenaar Cees Eykelenboom het concept uit te werken tot het ontwerp dat uiteindelijk door de bewoners zelf is uitgevoerd. Een fraai kunstwerk dat zijn functionaliteit zal krijgen als buurtbankje bij de vijver.

De feestelijke onthulling zal op theatrale wijze verzorgd worden door Vlag & Wimpel en de officiële ceremonies zal verricht worden door wethouder Jan Robberegt om 17.25 uur. Aansluitend zal voor de buurtbewoners de barbecue aangestoken worden om een gezellig samenzijn te bewerkstelligen.

Om 18.00 uur zal er speciaal voor deze gelegenheid een uitvoering van een kinderorkest plaatsvinden o.l.v. een dirigent. Dit kinderorkest met de titel Social Music4Kids wordt door Hadewiena Scholten georganiseerd. Dus hou je van muziek en bespeel je een instrument? Geef je dan op hadewienascholten@hotmail.com of bel naar 06-54301056. Voor één keer op een echt podium, samen een stuk spelen voor een groot publiek. Ook al speel je niet zo goed, of denk je dat je er niets van kunt? Geen enkel punt, gewoon meedoen! Het maakt niet uit welk instrument je speelt, of hoe goede je bent. Plezier in muziek en plezier in elkaar staan hier helemaal voorop.
En om er ook als een echt orkest uit te zien, wordt het natuurlijk zwarte kleding met een witte blouse en vooral zo chic mogelijk.
1 repetitie vooraf met elkaar en om 18.00 het concert van je leven. De muziek wordt van te voren aan de deelnemers bekend gemaakt, zodat je stiekem van te voren al kan oefenen.

Om 18.30 uur zal Los Paja Brava , lekkere Cumbia Urbana muziek, het middagprogramma afsluiten en tevens voor het avondprogramma inluiden voor de Nacht van de Nacht.


Meer info:

Techniek: OhReally.nl